Thursday, January 5, 2012

Tadika oh Tadika

Sekejap jer masa berlalu... sedar tak sedar.. harris dah masuk sekolah.... rasa mcm tak percaya lah pulak....

hari pertama persekolahan.. amat berdebar.. bukan harris yg berdebar.. tapi mama nyer yg berdebar... yer la.. takut harris nangis.... tp alhamdulillah ..... Good Boy lah anak mama... hope smp bila2 lah mcm ni....



1st dah art work dia is.. colouring the star.. "Welcome to Sri Kenanga"...
then ada nyanyi2.. hahahah part ni memang anak ku suker.... maklumlah kaki nyanyi.... hehehehe

Mama n papa doa kan... semoga harris menjadi seorang insan yang cerdik n terbaik utk diri sendiri agar apa yg dingini menjadi kenyataan...

mama : ayees dah besar nnt nak jadi apa sayang...
ayees : nak jadi injineeeerr la mama...

2 comments:

  1. ya allah.. dah besar haris.. lama nya tak jumpe...

    sebijik muke bad la.....

    ReplyDelete

  2. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete